Γιατί να συμμετέχετε στο YiaDes

SMS όπου να 'ναι;  E-Mail spam;  Leaflets στον άερα;  Όχι πια...
Το marketing έγινε mobile.


Το νέο κανάλι προωθητικών ενεργειών

Αυξήστε τις πωλήσεις σας  /  Διαφημίστε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας  /  Ανταμείψτε τους Followers της επιχείρησής σας με exclusive προσφορές ειδικά για αυτούς  /  Ελέγξτε τις δαπάνες σας, το YiaDes κερδίζει εάν κι εσείς κερδίζετε.
 Δημοσιεύστε τις προσφορές σας με ένα κλικ

Αποφύγετε μεσάζοντες και κρυφά κόστη προώθησης. Δημιουργείστε μόνοι σας στοχευμένες προωθητικές ενέργειες μέσα από ειδική ιστοσελίδα διαχείρισης.

Δείτε live στατιστικά για την κίνηση των ενεργειών σας.

Μπείτε στο χάρτη / Κερδίστε Followers

Η συμμετοχή στο YiaDes σάς εξασφαλίζει προβολή και αναγνωρισιμότητα.

Οι χρήστες μπορούν να σας κάνουν Follow, ώστε να μαθαίνουν άμεσα για τις νέες δημοσιεύσεις σας.

Εσείς από την άλλη μπορείτε να δημοσιεύετε EXCLUSIVE προσφορές που είναι ορατές μόνο αν σας κάνουν Follow. Με αυτό τον τρόπο χτίζετε το δικό σας πελατολόγιο!

Value for money

Η εγγραφή μίας επιχείρησης στο YiaDes γίνεται σε ετήσια βάση με μικρό κόστος που κυμαίνεται ανάλογα με τα σημεία πώλησης / καταστήματα.

Το YiaDes στη συνέχεια αμείβεται μόνο εάν κι εσείς κερδίζετε πελάτες μέσα από την εφαρμογή! Για να γνωρίσετε και αξιοποιήσετε τις προηγμένες YiaDes υπηρεσίες σχετικά με customer loyalty schemes (following best practices, exclusive offers, VIP customers, coupons strategy κτλ.) επικοινωνήστε μαζί μας.

Ηλεκτρονικά
YiaDes Passes

Κάποια προσφορά σας θέλετε να έχει περιορισμένη διαθεσιμότητα. Για το σκοπό αυτό δημιουργήσαμε τα ηλεκτρονικά YiaDes Passes και μόνο οι χρήστες που προλάβουν να δεσμεύσουν ένα μπορούν να εξαργυρώσουν την προσφορά σας. Έτσι ελέγχετε απόλυτα το budget της κάθε προωθητικής σας ενέργειας.

Για τη δέσμευση YiaDes Pass από τους χρήστες δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα ή on-line πληρωμή!

Οι χρήστες απλώς επιδεικνύουν στην οθόνη του κινητού τους το YiaDes Pass που έχουν κατεβάσει και πληρώνουν απευθείας στην επιχείρησή σας, καθώς το YiaDes καταργεί τους μεσάζοντες.

Επικοινωνήστε μαζί μας και οι σύμβουλοί μας θα σας βοηθήσουν να εκμεταλλευτείτε τις νέες κινητές τεχνολογίες για να αυξήσετε τις πωλήσεις σας εύκολα και, κυρίως, γρήγορα.

για δες... slideshow για επιχειρηματίες »

για δες... πόσο κοστίζει »